Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Interaktivt kort »

Karteringsjord

Karteringsjord

Vi lukker for modtagelse af karteringsjord per 30/04-2020

På Køge Jorddepot modtager vi jord til kartering – hvilket vil sige jord, der endnu ikke er analyseret. På denne måde kan du hurtigt og nemt komme af med din jord, uden at skulle vente på jordanalyser og kommunal sagsbehandling.

Vi udtager jordprøverne og får jorden analyseret med en prøve pr. 30 ton. Vi kontrollerer analyseresultaterne og deponerer derefter jorden i enten vores klasse 0-1 depot eller vores klasse 2-3 depot. Deponeringsafgiften betales ud over karteringstaksten. Viser det sig at jorden er klasse 4 vil du være nødsaget til at hente jorden igen og bringe det til en anden godkendt jordmodtager, da vi ikke er godkendt til at modtage denne type jord.

I de fleste tilfælde har man pligt til at anmelde jordflytningen, når der skal flyttes jord bort fra en ejendom, byggeplads eller andet. Anmeldelsen skal ske inden jorden flyttes og sendes til den kommune, hvor jorden graves op. I de fleste tilfælde kan vi oprette en sag så snart, vi har modtaget en anmeldelse fra dig, og du kan deponere jorden direkte efter, du har modtaget et sagsnummer fra os.

Du kan hente anmeldelsesskema og se priser i kolonnen til højre.
OBS: Nogle kommuner modtager kun elektroniske anmeldelser via deres hjemmeside.

Læs mere om retningslinjer og modtagerkriterier for flytning af jord :