Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Indvielsesfesten på Køge Nordstrand

Indvielsesfesten på Køge Nordstrand

Den 28. maj afholdt Køge Jorddepot stor indvielsesfest, i anledning af færdiggørelsen af selve strandarealet på Køge Nordstrand. Dagen oprandt grå og blæsende, men endte solrigt med aftagende vind.

Vores direktør, Thomas Kampmann, indledte med at byde velkommen på den nye P-plads, hvorefter Jan Fogtmann med kyndig hånd og myndig røst guidede de fremmødte horder på rundtur i den nyåbnede del af det nye rekreative område. Vel fremme ved vandkanten på den jomfrueligt hvide Nordstrand, holdt borgmester Flemming Christensen åbningstalen og klippede den røde snor.

I festteltet blev borgerne blev budt på kaffe, saftevand, kage og is ad libitum, ligesom der blev uddelt gratis strandlegetøj til alle de fremmødte børn. Mens musikken spillede op, serveredes helstegt pattegris og fadøl. Som eftermiddagen skred frem, og solen for alvor beskinnede de glade deltagere, var der optræden af lokale streetdance-piger, mens windsurfere og optimistjoller gav opvisning i det nye bassin og langs stranden.

I løbet af eftermiddagen og de tidlige aftentimer kom en lind strøm af borgere forbi, og deltog i festlighederne, sammen med en flok af projektets medarbejdere.

– Alle fik en festlig dag ud af det, som det kan ses på billederne:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11