Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forrige indlæg:

Orientering om lukning for modtagelse af klasse 0-1 jord

Orientering om lukning for modtagelse af klasse 0-1 jord

how does technology help us with homework Succesen er ved at være fuldendt for Køge Jorddepot – i hvert fald for hvad angår modtagelse af klasse 0-1 jord, der primært er blevet brugt til renjordsopfyldningen mellem Køge Jorddepot og Køge Marina, forøgelse af erhvervsarealerne for Køge Havn samt etablering af arealer for den kommende Unitterminal.

homework help auburn Vi må derfor meddele at vi inden for de næste par måneder, dog senest den 1. oktober, ikke længere kan modtage anmeldelser af ren jord (klasse 0-1) til deponering i Køge Jorddepot.

narrative essay for college application Jordsager, der er oprettet/anvist kan selvfølgelig færdigkøres. Kørselsperioden kan dog ikke forlænges.

phd creative writing australia Der vil stadig, fra tid til anden, være mulighed for os at modtage ren intakt jord (0-1 jord) til slutafdækning af arealerne på depotet, men tidspunktet vil afhænge af modtagelsen af klasse 2-3 jord til deponering. Der vil på disse sager ikke være mulighed for at opnå nogen former for rabat.

liveperson homework help De sager, der er anmeldt/anvist og oprettet vil selvfølgelig kunne afsluttes, men den aftalte mængde vil ikke kunne blive forhøjet.

thesis theme custom css Med venlig hilsen og vi håber på et fortsat god samarbejde.
Claus Reenberg
Driftsleder

can i do homework on a tablet Se evt.: 2017-07-24 Nyhedsbrev – Køge Jorddepot